Psykolog lancerer kampagne pa apotekerne pa Djursland

Frank Kjerstein, autoriseret klinisk psykolog, lancerer ny kampagne pa apotekerne pa Djursland. Malet er en styrket lokal indsats med let og udvidet adgang til psykolog-hjaelp. Helt uden ventetid. Og bade med og uden laegehenvisning.

Kampagnen lanceres af den erfarne, kliniske psykolog, Frank Kjerstein, der med udvidede åbningstider har skræddersyet et psykolog-tilbud unge mennesker mellem 14 og 20 år, der ønsker et fortroligt rum med en professionel og neutral samtalepartner. Samtale-temaerne spænder vidt og omfatter bl.a. behandling af stress, kriser, angst og depression. 

Lokale apoteks-kunder på Djursland, kan nu finde en kort film og infomercial om tilbuddet hos den lokale psykolog på Djursland, der tilbyder fleksible åbningstider og psykolog-samtaler helt uden ventetid.

Ligesom hos voksne, ses der også en stigende forekomst af psykologiske udfordringer hos unge mellem 14 og 20 år. Lige fra stress og ensomhed til kriser, depression og præstationsangst. Unge mennesker og teenagere mellem 14 og 20 år har oftere brug for psykologisk hjælp på vejen – midt i en sårbar, uddannelsesaktiv og identitetsskabende alder. Ventetid rammer derfor ofte hårdere end nødvendigt blandt unge, der af og til desværre oplever at afspores eller sidde fast i livet.

Med gældende ventetider på psykolog-samtaler på gennemsnitligt 11 uger på landsplan, har Djursland-psykologen nu åbnet for hurtig adgang til psykolog-hjælp på Djursland – fra Grenå og Ebeltoft i øst til Hornslet, Auning og Skødstrup i vest. Som autoriseret psykolog for unge tilbyder Frank Kjerstein dermed en specialiseret nicheviden og hurtig adgang til psykolog-hjælp med lanceringen af hans unge-kampagne i Rønde, Ebeltoft, Lystrup og Egå og Aarhus N.

Med et stigende antal klienter fra Rønde, Hornslet, Ebeltoft, Grenå, Ryomgård, Lystrup og Egå, har Djursland-psykologen allerede skabt succes med og fornyet opmærksomhed omkring unges adgang til rettidige psykolog-samtaler, når behovet opstår.

Kampagnen lanceres nu på apoteker på Djursland og omegn – helt ind mod Århus, hvor også Skødstrup, Lystrup og Egå dækkes. Kampagnen er rettet mod de store områder som stress, kriser, angst og depression, men omfatter også et særfokus på behovet for psykolog-hjælp til præstationsangst og stress hos unge mellem 14 og 20 år. Frank Kjerstein, autoriseret og erfaren klinisk psykolog, har tidligere fungeret som faglig koordinator og faglig leder i det private erhvervsliv og indenfor den offentlige sektor.

Kampagnen omfatter en bred vifte af tilbud og fordele, hvoraf den hurtige adgang til professionel psykolog-hjælp står i centrum. Desuden lægges der også vægt på de økonomiske muligheder og begrænsninger i adgangen til psykolog-hjælp hos Djursland-psykologen, hvor der også er mulighed for at få tilskud til psykolog-samtaler hos sundhedsforsikringer og via medlemsskab af Sygeforsikringen ”danmark”. En lægehenvisning udløser også en prisreduktion og gør det billigere og dermed økonomisk mere overkommeligt at få kvalificeret og professionel psykolog-hjælp stress, kriser, angst og depression.

Som en særlig fleksibel ordning tilbyder psykologen på Djursland telefonisk åbningstid fra klokken 7.30 om morgenen til klokken 22.30 på hverdage og fra 10.00 til 22.30 i weekender, ferier og på helligdage. Djursland-psykologen tilbyder også psykolog-samtaler udenfor normale åbningstider, både om aftenen og i weekender – helt frem til 22.30.

For mere information om kampagnen, kontakt da Frank Kjerstein på [email protected], ring på telefon 89 88 44 45 eller send SMS til 42 63 24 00.

Media Contact
Company Name: Djursland-psykologen
Contact Person: Frank Kjerstein
Email: Send Email
Phone: +45 89 88 44 45
Address:Fabriksvej 5
City: 8544 Mørke
Country: Denmark
Website: www.djursland-psykologen.dk


Posted

in

by

Tags: